BodyLab Whey 100 Proszek Proteinowy Neutralny (1kg)

138.9999999
W magazynie (dostawa 2-6 dni)

Sposób użycia: Białko w proszku

Składniki

>

Ultra- i mikrofiltrowany koncentrat [i]] izolat białek serwatkowych (99%, ekstrahowany z mleka), emulgator: olecytyna sojowa

Składniki naturalne: Neutralny Pr. 100 g Energia 1680 kJ / 400 kcal Tłuszcz 7,5 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,5 g Węglowodany 4 g - w tym cukry 4 g Cost Fiber 0 g Białko 78 g Sól 0,38 g
Biologicznie aktywne frakcje białkowe: Beta-laktoglobulina 40-46% lycomacropeptides (GMP) 15-20% Alfa-laktalbumina 10-15% Albumina surowicy bydlęcej (BSA) 1-2% Immunoglobuliny (IgG) 2-5% Laktoferyna
Typowy profil aminokwasowy na 100 gramów białka: Niezbędne aminokwasy (EAA) Histydyna 1,700 mg Izoleucyna 6,400 mg* Leucyna 10,600 mg* Lizyna 9,600 mg Metionina 2,200 mg Fenyloalanina 3,000 mg Treonina 6,700 mg Tryptofan 1,400 mg Valin 5,900 mg* Niezbędne aminokwasy egzogenne (CAA) Arginina 2,100 mg Cystyna 2,200 mg Kwas glutaminowy 18,100 mg Prolin 5,500 mg Tyrozyna 2,600 mg Niezbędne aminokwasy (NAA) Alanina 5,000 mg Kwas asparaginowy 11,000 mg Glicyna 1,400 mg Serin 4,600 mg * BCAA

Zawartość aminokwasów rozgałęzionych
(BCAA = amplus izoleucyna; ampplus leucyna; ampplus walina): 22,9 g na 100 g.

Strawność białka: 99% PER: 3.2 Wartość biologiczna: 100 PDCAAS: 1.00

  • Brand
  • Protein type Whey protein (Whey 100)
  • Smak Neutral