Prawo do zwrotu przez 365 dni Prawo do zwrotu przez 365 dni
Bezpłatny zwrot Bezpłatny zwrot
Dostawa już od 15 zł Dostawa już od 15 zł
Gwarancja ceny Gwarancja ceny
Trustpilot Trustpilot

Chrupiące przekąski ryżowe

Przygotowanie: 10 min. | Przygotowanie: 0 min. | Łącznie: 10 min.

Jest to przekręcenie klasycznych krispies, odrzucenie niezdrowych marshmallows i wykorzystanie wysokobłonnikowych płatków owsianych w połączeniu z płatkami ryżowymi.

Możesz użyć dowolnego smaku białka w proszku do tego przepisu.

Składniki

>
  • 2 łyżki masła
  • 78 ml surowego miodu
  • 1 łyżka ekstraktu waniliowego
  • 1 łyżka białka Whey 100 w proszku wanilia (lub inny smak do wyboru)
  • 25 ml Rice Krispies
  • 118 ml płatków owsianych
  • 59 ml masła migdałowego
  • Forma do muffinów (nieprzywierająca)

Proces

>
  1. Ustawić foremki do muffinów tak, aby były gotowe
  2. W rondelku na małym ogniu wymieszaj razem miód, masło migdałowe i ekstrakt waniliowy.
  3. Zdejmij z ognia, a następnie wymieszaj z białkiem w proszku, płatkami owsianymi i ryżowymi krispies.
  4. Wyłóż masę do foremek i pozostaw do ostygnięcia lub włóż do lodówki na 20 minut.

Zawartość składników odżywczych

>

| 153 kalorie na porcję |

Podawanie: 1 porcja

Tłuszcz 7g - w tym tłuszcze nasycone 2g Węglowodany 18g Sugar 11g Białko 5g